Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértessz, és kötelező érvényűnek tekinted.. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK:

1.2. Webáruházunk használatának megkezdésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el. Vásárlóink adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk. A webáruházban a személyes adatok megadása önkéntes.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

1.3. A weboldalon megjelenített termékek online vásárolhatók meg.

1.4. A webshopban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg (a tényleges szín a monitortól, kijelzőtől megjelenítettől eltérhet). Címkés termékeknél a termékfotó a márka katalógusképe.

1.5. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

ÁRAK

Az árak forintban értendők, és alanyi adómentesek.  Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból az Eladó az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. Amennyiben Eladó az árat hibásan tüntette fel, és megrendelés érkezett a termékre, de szerződést még nem kötöttek a felek, úgy az ÁSZF „Eljárás hibás ár” pontja alapján jár el az Eladó.

ELJÁRÁS HIBÁS ÁR ESETÉN

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

 • 0 Ft-os ár,
 • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 2000 Ft-os termék esetén a 10 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 1000 Ft-ért kínált termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

A TERMÉKEK TÉNYLEGES TULAJDONSÁGAIRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS

A weboldalon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól (állapot) az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást.

RENDELÉS MENETE

1.6. A lap bal oldalán található termékek menüsorban választhatod ki a Téged érdeklő termékcsoportokat. Minden terméknél a képre kattintva találhatsz részletesebb információkat.

A megadott mérettáblázatok minden esetben a gyártó által megadott hivatalos általános méretek.

A kiválasztott terméket a KOSÁRBA gombra kattintva tedd a kosaradba.

Kosarad tartalmát a bal oldali menüsor tetején található KOSÁR gombra kattintva megtekintheted, módosíthatod.

Ha úgy érzed befejezted a válogatást, akkor kattints a KIFIZETÉS gombra. Ezután választhatod ki a számodra megfelelő fizetési és szállítási módot, melyről a következő pontban tájékozódhatsz. 
Beérkezett megrendelésedről automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben feltüntetjük a megrendelt termékeket valamint a teljes vételárat.

1.7. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.)

1.8. A kiválasztott ruhákat banki átutalással vagy utánvéttel fizetheted ki. 
A vásárolt ruhák értékén felül fizetendő szállítási díjat a rendszer hozzáadja a vásárlás értékéhez, és ezt a végösszeget kell fizetned az általad választott módon.

Banki Átutalás 

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor a megrendelés után annak végösszegét kell átutalnod részükre és a pénz beérkezését követő 1 munkanapon belül csomagoljuk és átadjuk a ruhákat a futárszolgálat részére.

Bankszámlaszám: CIB bank 10700567-68361099-51100005

Bankkártyás fizetés

Fizetés az OTP SimplePay rendszerén bankkártyával. Kényelmes és gyors fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés. 

Utánvétel 

A csomagok kiszállításáról az MPL futárszolgálat ( Magyar Posta Logisztika ) gondoskodik a csomag felvételét követő 48 órán belül. Szállítást jelenleg kizárólag Magyarország területére áll módunkban teljesíteni. 

Utánvét esetén + 990 Ft az utánvéti díj

Tájékoztató a sikertelen utánvétellel kapcsolatos kötelezettségekről:

A megrendelés leadásával vállalod, hogy kötbérként megtéríted a nextoutlet.hu webáruháznak azokat a szállítási / kezelési és minden egyéb költséget, amelyek annak következtében állnak elő, ha bármilyen okból nem vetted át, vagy nem fogadtad el a kiszállítást az előzőleg  kölcsönösen megállapodott szállítási feltételek szerint.

A webshop és a fogyasztó (vevő) között a webáruház internetes oldalán leadott megrendelést követően elektronikus úton kötött adásvételi szerződés jön létre. Ezen szerződés alapján a fogyasztó (vevő) a vételár kizetésére, a csomag átvételére köteles, valamint köteles együttműködni a webáruházzal és tájékoztatni őt minden olyan lényeges körülményről, ami a szerződés teljesítésével kapcsolatos (Ptk. 6:215. § és Ptk. 6:62. (1) §).

A bírói gyakorlat az ilyen tájékoztatási kötelezettség elmulasztását szerződésszegésnek tekinti, ami kártérítési kötelezettséget keletkeztet.

 

Ha a vásárló az elállás gyakorlását tartalmazó nyilatkozatot azután küldi meg, hogy a teljesítés (csomagfeladás) megtörtént de sikertelen volt a kézbesítés, a kötbér megfizetendő hiszen a szerződésszegés és az abból eredő károk bekövetkeztek.

A kötbérben megtérítendő tételek: a teljes, kedvezmény nélküli futárdíj (1990 Ft), a visszakézbesítés díja (1990 Ft) utánvét kezelési költség (990 Ft), csomagolási díj (990 Ft) összesen 5960 Ft.

Amennyiben nemfizetés esetén a tartozást követeléskezelő partnerünknek vagy az illetékes Bíróságnak át kell adjuk, az ezzel járó plusz költséget és a további felmerülő minden költséget Ön köteles megfizetni. A követeléskezelő partnerünknek (Payee) történő ügyátadás adminisztrációs díja bruttó 10000 Ft.

 

Tájékoztató a sikertelen, előre fizett csomagokkal kapcsolatos kötelezettségekről: A megrendelés leadásával vállalod, hogy megtéríted a nextoutlet.hu- webáruháznak azokat a szállítási / kezelési és minden egyéb költséget, amelyek annak következtében állnak elő, hogy bármilyen okból nem vetted át, vagy nem fogadtad el a kiszállítást az előzőleg  kölcsönösen megállapodott szállítási feltételek szerint és a megrendeléstől a jogszabályban meghatározott időn belül és módon nem áll el. A megtérítendő tételek: a teljes, kedvezmény nélküli futárdíj (1990 Ft), a visszakézbesítés díja (1990 Ft), csomagolási díj (990 Ft), utánvét kezelési díj (990 Ft), összesen 5960 Ft. Amennyiben a nem átvett küldemény újrakézbesítését kéred, akkor annak a díját is köteles vagy megfizetni. Amennyiben nemfizetés esetén a tartozást követeléskezelő partnerünknek vagy az illetékes Bíróságnak át kell adjuk, az ezzel járó plusz költséget és a további felmerülő minden költséget is te vagy köteles megfizetni. A követeléskezelő partnerünknek (Payee) történő ügyátadás adminisztrációs díja bruttó 10000 Ft.

Minden rendelésre érvényes, hogy az át nem vett csomagoknál a kifizetett szállítási költség nem jár vissza. Újraküldés kérése esetén újból fizetendő a szállítási költség + a visszakézbesítés díja is!

 

1.9. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS

1.10. A megrendelések feldolgozása a megrendelés napján történik. Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban bármiféle probléma merülne fel, felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címeden. Amennyiben a kapcsolatfelvétel után 1 napon belül nem jelentkezel, megrendelésed automatikusan törlésre kerül. 

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A véletlenül hibásan megjelent termékadatokról (állapotról), tévesen megjelent árakról fizetés előtt tájékoztatunk és elállhatsz a vásárlástól.

ADATBEVITEL FONTOSSÁGA, JAVÍTÁSA

A megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetőséged van a bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha már a következő oldalra léptél). Felhívjuk a figyelmed, hogy a Te felelősséged, hogy a megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen a Te általad megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét. Amennyiben véglegesítetted a rendelést és a megadott adatokban hibát fedezel fel, akkor a lehető legrövidebb időn belül kezdeményezned kell a rendelésed módosítását. A hibás rendelés módosítását a megrendeléskor megadott e-mail címről küldött levéllel jelezheted az Eladó felé.

ELÁLLÁS JOGA

1.12. A 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően a csomag átvételét követően 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól és visszaküldeni a csomagot. Kérünk, hogy ilyen esetben e-mailen értesíts minket visszaküldési szándékodról, visszajuttatva hozzánk a kitöltött elállási nyilatkozatot is, amit a megrendelés visszaigazóló emailben minden vásárláskor kiküldünk részedre. Az elállási nyilatkozatot a megadott email címünkre kérjük visszajuttatni.

A visszaküldés költsége Téged terhel.

Kérünk, hogy a címkés ruháról a címkét ne távolítsd el, azzal együtt küldd vissza részünkre.
Kiegészítők esetében kizárólag az eredeti, bontatlan csomagolásban visszaküldött termékeket áll módunkban visszavenni.

Továbbá kérünk, hogy a visszaküldendő csomagot ne utánvétellel add fel, mert ezeket nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként juttasd vissza címünkre. A ruha állapotát, sértetlenségét visszaérkezés után ellenőrizzük és az árát, amennyiben a ruha sértetlen, az eredeti fizetési módra visszatérítjük 14 napon belül  vagy a Te választásod szerint lehetőséget biztosítunk levásárlására.

Teljes megrendelés visszaküldése, elállása esetén is csak a termékek árát utaljuk vissza, a szállítási költség minden esetben téged tehel (oda-vissza). 

Fehérneműket, ágyneműszetteket higiéniai okokból nem áll módunkban visszavenni.

 

GARANCIA

1.13.

Használt termékeknél

A ruhák minőségi kategóriákba sorolásánál igyekszünk körültekintőek lenni, minden darabot többször átnézünk. Minden apró hibát igyekszünk megtalálni ha van és jelezni neked.

Ennek ellenére, mivel nagyon sok ruhát kell áznézni, ellenőrizni, előfordulhat, hogy valami elkerüli a figyelmünket.

Ha a leírásban nem jelzett hibát találsz, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot még a csomag átvételének napján a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megkeressük a mindenki számára megfelelő megoldást. Ha a csomag átvételének napján minőségi kifogást nem jelzel felénk, a későbbiekben azt nem tudjuk elfogadni.

Új termékek esetén

A garancia a vásárlás pillanatában meglevő rejtett gyártási és anyaghibákra vonatkozik.

NEM GYÁRTÁSI hiba:

 • komfortérzetbeli probléma: nem jó a méret
 • tépőzár elkoszolódása, bolyhosodása, kopása
 • cipzár beakadása esetén a cipzár fogainak kiszakadása, szétnyílása
 • sérülés vagy erőszakos külső behatás, rongálás, gondatlanság
 • nem rendeltetésszerű használat

PANASZKEZELÉS

1.14. A vonatkozó hatályos jogszabály A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény. Információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság www.nfh.hu honlapján érhetők el. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV. törvény, A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 számú Kormányrendelet és az egyéb vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadók.

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A szolgáltató neve:Hamzáné Simkovicz Hajnalka E.V.

A szolgáltató székhelye: 5553 Kondoros 

Adószáma: 69323940-1-24

Nyilvántartási szám: 53018757

Bankszámlaszám: CIB bank 10700567-68361099-51100005

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: next.sales.outlet[kukac]gmail.com
A szerződés nyelve: magyar

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi nyilatkozat

AZ ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA

A Kezelő az Ügyfél személyes adatait (név, cím, e-mail, telefonszám) az alábbi célokra dolgozza fel:

- az elektronikus megrendelések és szállítmányok feldolgozásához és a szükséges kommunikációhoz

Az Ügyfél jogai

A rendelettel összhangban az Ügyfél jogai:

1. A személyes adatokhoz való hozzáférés joga;

2. A személyes adatok helyesbítéséhez való jog;

3. A személyes adatok törlésének joga;

4. A személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogás joga;

5. Az adatok hordozhatóságához való jog;

6. A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonásának joga e-mailben

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

1. A Kezelő kijelenti, hogy a személyes adatok védelméhez szükséges valamennyi műszaki és szervezeti óvintézkedést megteszi;

2. A Kezelő technikai óvintézkedéseket tett az adattároló területek biztosítására, különösen a számítógéphez való hozzáférést jelszóval való védelmével, víruskereső szoftverrel és a számítógépek rendszeres karbantartásával.

Tárhely szolgáltató adatai:

Név: UNAS Online Kft.

Levelezési cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 14.

E-mail cím: unas@unas.hu

WEBOLDAL - SZERZŐI JOGOK VÉDELME

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: nextoutlet.hu - Lili Gardróbja

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

1.Az Ügyfél megerősíti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmének valamennyi körülményéről, és teljes mértékben elfogadja azokat;

2. Az Ügyfél elfogadja ezeket a szabályokat a jelölőnégyzet bejelölésével a megrendelési vásárlási űrlapon.

3. A Kezelő bármikor frissítheti ezeket a szabályokat. Új, frissített változat a közzétett honlapon érhető el.

Ezek a szabályok hatályba lépnek [2021.08.01]

Vásárlási tudnivalók
Hűségpontok

A pontgyűjtés szabálya, működése

A webáruházban történő valamennyi vásárlásod után automatikusan, hűségpontot adunk.

Az egyes termékeknél feltüntetjük, hogy mennyi hűségpont jár utánuk.

Csak a megrendelt és kifizetett termékek után jár adott számú hűségpont. A pontokat a megrendelés lezárásakor (csomag feladása után) írjuk jóvá egyenlegeden.

Fontos, hogy pontgyűjtő számlát csak regisztrált vásárlóként tudsz lértehozni!

Az alábbi esetekben tehetsz szert pontokra:

 • Minden vásárlásod alkalmával a kosaradban elhelyezett terméknek megfelelően.

Az alábbi esetekben NEM írunk jóvá pontokat egyenlegeden: 

 • Szállítási költség árára
 • A megrendelésedhez automatikusan járó vagy az általad választott ajándékok után

Hogy tudod beváltani a pontokat ?

A Kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat 4.999 Ft vásárlás felett, a regisztrált e-mail címed megadását követően, azonnal. Amennyiben a Kosár oldalon korábbi vásárlásaid során használt e-mail címed adod meg, azonnal láthatod, hogy mennyi pont áll a rendelkezésedre beváltásra.

A pontokat akár be is tudod osztani, tehát Te tudod megszabni, hogy egy vásárlás során mennyi pontot szeretnél beváltani. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt mennyiségű pontot megadni a mezőben majd kattints a „Pont beváltása” gombra egyszer. A rendszer ezt követően azonnal levonja a kosaradban található termékek összértékéből a pontjaid értékét. A levonást mértékét azonnal látni fogod a kosaradban található terméklista alatt található összesítőben.

Meddig érvényes a pont – avagy meddig tudom gyűjteni a pontjaimat?

A vásárlásoknál járó pontokat  a jóváírásuktól számított 35 napig tudod halmozni, gyűjteni és levásárolni. 35 nap után a pontjaid automatikusan elvesznek, így azokat utólag már nem tudod vásárlásodnál felhasználni. Az így elveszett pontokat nem áll módunkban újra jóváírni egyenlegeden. Ezért is fontos, hogy figyelemmel kövesd pontjaid állását.

A pontgyűjtés szabályzatán a módosítás jogát fenntartjuk.
 
Érvényes: 2021. augusztus 01-től visszavonásig.

Minőségi kategóriák

A nextoutlet virtuális polcain találhatsz új és használt ruhákat is.

A használt termékeknél fontos tudnod, hogy minden egyes ruhát egyedileg válogatunk és igyekszünk a legjobb minőséget nyújtani neked. Éppen ezért alaposan átnézzük, kimossuk és vasaljuk is őket, hogy a csomagolásból kivéve akár rá is adhasd picurkádra.

Kategóriáink:

  • Új, címkés
  • Új, lecímkézett (a címke eltávolításra került)
  • Új, öblített - Új ruhák, amik egy öblítésen átestek, de a viselésükre nem került sor
  • Újszerű - ránézésre új ruhák, nem találtunk rajta szembetűnő használati nyomot
  • Megkímélt - Ezek szinte újszerűek, nagyon minimális bolyhosság előfordulhat rajtuk, ami szinte észrevehetetlen
  • Megkímélt, picit mosási bolyhos - Látszik rajtuk, hogy már mosva voltak, de egyáltalán nem zavaró mennyiségben. Ez főleg pamut és kötött dolgoknál fordul elő. Minden esetben jelezzük neked
  • Egyedi - Ide tartozik az új, de gyártási hibás ruha (cérnaszakadás, festékhiba, stb...)  A használt ruhák, amik mosási bolyhosak, vagy pici folt előfordul rajtuk, de természetesen még ezek is bőven viselhetők. Olyan ruhát nem küldünk neked, amit mi nem adnánk szívesen a picurunkra.

Minden apró hibát igyekszünk megtalálni és jelezni, hogy a csomag kézhezvételekor inkább pozitív csalódás érjen, mint negatív <3

A visszajelzéseitek alapján eddig ez sikerült :)

Ennek ellenére, mivel nagyon sok ruhát kell áznézni, ellenőrizni, előfordulhat, hogy valami elkerüli a figyelmünket.

Ha a leírásban nem jelzett hibát találsz, ne késlekedj felvenni velünk a kapcsolatot és megkeressük a mindenki számára megfelelő megoldást.