Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértessz, és kötelező érvényűnek tekinted.. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK:

1.2. Webáruházunk használatának megkezdésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el. Vásárlóink adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk. A webáruházban a személyes adatok megadása önkéntes.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

1.3. A weboldalon megjelenített termékek online vásárolhatók meg.

1.4. A webshopban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg.

1.5. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

RENDELÉS MENETE

1.6. A lap bal oldalán található termékek menüsorban választhatod ki a Téged érdeklő termékcsoportokat. Minden terméknél a képre kattintva találhatsz részletesebb információkat.

A megadott mérettáblázatok minden esetben a gyártó által megadott hivatalos általános méretek.

A kiválasztott terméket a KOSÁRBA gombra kattintva tedd a kosaradba.

Kosarad tartalmát a bal oldali menüsor tetején található KOSÁR gombra kattintva megtekintheted, módosíthatod.

Ha úgy érzed befejezted a válogatást, akkor kattints a KIFIZETÉS gombra. Ezután választhatod ki a számodra megfelelő fizetési és szállítási módot, melyről a következő pontban tájékozódhatsz. 
Beérkezett megrendelésedről automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben feltüntetjük a megrendelt termékeket valamint a teljes vételárat.

1.7. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.)

1.8. A kiválasztott ruhákat banki átutalással vagy utánvéttel fizetheted ki. 
A vásárolt ruhák értékén felül fizetendő szállítási díjat a rendszer hozzáadja a vásárlás értékéhez, és ezt a végösszeget kell fizetned az általad választott módon.

Banki Átutalás 

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor a megrendelés után annak végösszegét kell átutalnod részükre és a pénz beérkezését követő 1 munkanapon belül csomagoljuk és átadjuk a ruhákat a futárszolgálat részére.

Bankszámlaszám: OTP 11773339-01792270

Bankkártyás fizetés

Fizetés az OTP SimplePay rendszerén bankkártyával. Kényelmes és gyors fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés. 

Utánvétel 

A csomagok kiszállításáról az MPL futárszolgálat ( Magyar Posta Logisztika ) gondoskodik a csomag felvételét követő 48 órán belül. Szállítást jelenleg kizárólag Magyarország területére áll módunkban teljesíteni. 

Utánvét esetén + 990 Ft az utánvéti díj

A megszaporodott csomagátvétel megtagadása miatt A TELJES UTÁNVÉTES FIZETÉS LEHETŐSÉGE MEGSZŰNT 2021.11.16-TÓL!

Utánvétes megrendelést csak a szállítási költség kifizetése után küldünk.
A szállítási költségről díjbekérőt küldünk a megadott email címre, amit átutalással vagy bankkártyával lehet kifizetni.
A szállítási költség beérkezését követő 1 munkanapon belül csomagoljuk és átadjuk a csomagod a futárszolgálat részére.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy amennyiben a megrendelő a megrendelését nem veszi át, ebben az esetben a következő megrendelését automatikusan töröljük ( a kifizetett szállítási költésg nem jár vissza)!

1.9. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS

1.10. A megrendelések feldolgozása a megrendelés napján történik. Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban bármiféle probléma merülne fel, felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címeden. Amennyiben a kapcsolatfelvétel után 1 napon belül nem jelentkezel, megrendelésed automatikusan törlésre kerül. 

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A véletlenül hibásan megjelent termékadatokról (állapotról), tévesen megjelent árakról fizetés előtt tájékoztatunk és elállhatsz a vásárlástól.

ELÁLLÁS JOGA

1.12. A 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően a csomag átvételét követően 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól és visszaküldeni a csomagot. Kérünk, hogy ilyen esetben e-mailen értesíts minket visszaküldési szándékodról, visszajuttatva hozzánk a kitöltött elállási nyilatkozatot is, amit a megrendelés visszaigazóló emailben minden vásárláskor kiküldünk részedre. Az elállási nyilatkozatot a megadott email címünkre kérjük visszajuttatni.

A visszaküldés költsége Téged terhel.

Kérünk, hogy a címkés ruháról a címkét ne távolítsd el, azzal együtt küldd vissza részünkre.
Kiegészítők esetében kizárólag az eredeti, bontatlan csomagolásban visszaküldött termékeket áll módunkban visszavenni.

Továbbá kérünk, hogy a visszaküldendő csomagot ne utánvétellel add fel, mert ezeket nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként juttasd vissza címünkre. A ruha állapotát, sértetlenségét visszaérkezés után ellenőrizzük és az árát, amennyiben a ruha sértetlen, az eredeti fizetési módra visszatérítjük 14 napon belül , vagy a Te választásod szerint lehetőséget biztosítunk levásárlására.

GARANCIA

1.13.

Használt termékeknél

A ruhák minőségi kategóriákba sorolásánál igyekszem körültekintő lenni,minden darabot többször átnézek. Mivel én is egy anyuka vagyok, akinek lehet, hogy a picikéje pont ellenőrzéskor rohan egy pusziért vagy épp nagyon fontos mondandója akad, előfordulhat,hogy valami észrevétlen marad. Amennyiben a minőségi besorolásban, leírásban nem jelzett hibát találsz, kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot még a csomag átvételének napján a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megtalálhassuk a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ha a csomag átvételének napján minőségi kifogást nem jelzel felénk, a későbbiekben azt nem tudjuk elfogadni.

Új termékek esetén

A garancia a vásárlás pillanatában meglevő rejtett gyártási és anyaghibákra vonatkozik.

NEM GYÁRTÁSI hiba:

 • komfortérzetbeli probléma: nem jó a méret
 • tépőzár elkoszolódása, bolyhosodása, kopása
 • cipzár beakadása esetén a cipzár fogainak kiszakadása, szétnyílása
 • sérülés vagy erőszakos külső behatás, rongálás, gondatlanság
 • nem rendeltetésszerű használat

PANASZKEZELÉS

1.14. A vonatkozó hatályos jogszabály A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény. Információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság www.nfh.hu honlapján érhetők el. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV. törvény, A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 számú Kormányrendelet és az egyéb vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadók.

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A szolgáltató neve:Hamzáné Simkovicz Hajnalka E.V.

A szolgáltató székhelye: 5553 Kondoros 

Adószáma: 69323940-1-24

Nyilvántartási szám: 53018757

Bankszámlaszám: OTP 11773339-01792270

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: next.sales.outlet[kukac]gmail.com
A szerződés nyelve: magyar

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi nyilatkozat

AZ ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA

A Kezelő az Ügyfél személyes adatait (név, cím, e-mail, telefonszám) az alábbi célokra dolgozza fel:

- az elektronikus megrendelések és szállítmányok feldolgozásához és a szükséges kommunikációhoz

Az Ügyfél jogai

A rendelettel összhangban az Ügyfél jogai:

1. A személyes adatokhoz való hozzáférés joga;

2. A személyes adatok helyesbítéséhez való jog;

3. A személyes adatok törlésének joga;

4. A személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogás joga;

5. Az adatok hordozhatóságához való jog;

6. A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonásának joga e-mailben

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

1. A Kezelő kijelenti, hogy a személyes adatok védelméhez szükséges valamennyi műszaki és szervezeti óvintézkedést megteszi;

2. A Kezelő technikai óvintézkedéseket tett az adattároló területek biztosítására, különösen a számítógéphez való hozzáférést jelszóval való védelmével, víruskereső szoftverrel és a számítógépek rendszeres karbantartásával.

Tárhely szolgáltató adatai: Webnode AG, azonosító CH - 170.3.036.124-0, székhely Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Switzerland, kapcsolati e-mail: support@webnode.com

WEBOLDAL - SZERZŐI JOGOK VÉDELME

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai megoldások engedély nélküli felhasználása. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. Jogtulajdonos: Lili Gardróbja

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

1.Az Ügyfél megerősíti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmének valamennyi körülményéről, és teljes mértékben elfogadja azokat;

2. Az Ügyfél elfogadja ezeket a szabályokat a jelölőnégyzet bejelölésével a megrendelési vásárlási űrlapon.

3. A Kezelő bármikor frissítheti ezeket a szabályokat. Új, frissített változat a közzétett honlapon érhető el.

Ezek a szabályok hatályba lépnek [2018.11.03]

Vásárlási tudnivalók
Hűségpontok

A pontgyűjtés szabálya, működése

A webáruházban történő valamennyi vásárlásod után automatikusan, hűségpontot adunk.

Az egyes termékeknél feltüntetjük, hogy mennyi hűségpont jár utánuk.

Csak a megrendelt és kifizetett termékek után jár adott számú hűségpont. A pontokat a megrendelés lezárásakor (csomag feladása után) írjuk jóvá egyenlegeden.

Fontos, hogy pontgyűjtő számlát csak regisztrált vásárlóként tudsz lértehozni!

Az alábbi esetekben tehetsz szert pontokra:

 • Minden vásárlásod alkalmával a kosaradban elhelyezett terméknek megfelelően.

Az alábbi esetekben NEM írunk jóvá pontokat egyenlegeden: 

 • Szállítási költség árára
 • A megrendelésedhez automatikusan járó vagy az általad választott ajándékok után

Hogy tudod beváltani a pontokat ?

A Kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat 4.999 Ft vásárlás felett, a regisztrált e-mail címed megadását követően, azonnal. Amennyiben a Kosár oldalon korábbi vásárlásaid során használt e-mail címed adod meg, azonnal láthatod, hogy mennyi pont áll a rendelkezésedre beváltásra.

A pontokat akár be is tudod osztani, tehát Te tudod megszabni, hogy egy vásárlás során mennyi pontot szeretnél beváltani. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt mennyiségű pontot megadni a mezőben majd kattints a „Pont beváltása” gombra egyszer. A rendszer ezt követően azonnal levonja a kosaradban található termékek összértékéből a pontjaid értékét. A levonást mértékét azonnal látni fogod a kosaradban található terméklista alatt található összesítőben.

Meddig érvényes a pont – avagy meddig tudom gyűjteni a pontjaimat?

A vásárlásoknál járó pontokat  a jóváírásuktól számított 35 napig tudod halmozni, gyűjteni és levásárolni. 35 nap után a pontjaid automatikusan elvesznek, így azokat utólag már nem tudod vásárlásodnál felhasználni. Az így elveszett pontokat nem áll módunkban újra jóváírni egyenlegeden. Ezért is fontos, hogy figyelemmel kövesd pontjaid állását.

A pontgyűjtés szabályzatán a módosítás jogát fenntartjuk.
 
Érvényes: 2021. augusztus 01-től visszavonásig.

Minőségi kategóriák

A nextoutlet virtuális polcain találhatsz új és használt ruhákat is.

A használt termékeknél fontos tudnod, hogy minden egyes ruhát egyedileg válogatunk és igyekszünk a legjobb minőséget nyújtani neked. Éppen ezért alaposan átnézzük, kimossuk és vasaljuk is őket, hogy a csomagolásból kivéve akár rá is adhasd picurkádra.

Kategóriáink:

  • Új, címkés
  • Új, lecímkézett (a címke eltávolításra került)
  • Új, öblített - Új ruhák, amik egy öblítésen átestek, de a viselésükre nem került sor
  • Újszerű - ránézésre új ruhák, nem találtunk rajta szembetűnő használati nyomot
  • Megkímélt - Ezek szinte újszerűek, nagyon minimális bolyhosság előfordulhat rajtuk, ami szinte észrevehetetlen
  • Megkímélt, picit mosási bolyhos - Látszik rajtuk, hogy már mosva voltak, de egyáltalán nem zavaró mennyiségben. Ez főleg pamut és kötött dolgoknál fordul elő. Minden esetben jelezzük neked
  • Egyedi - Ide tartozik az új, de gyártási hibás ruha (cérnaszakadás, festékhiba, stb...)  A használt ruhák, amik mosási bolyhosak, vagy pici folt előfordul rajtuk, de természetesen még ezek is bőven viselhetők. Olyan ruhát nem küldünk neked, amit mi nem adnánk szívesen a picurunkra.

Minden apró hibát igyekszünk megtalálni és jelezni, hogy a csomag kézhezvételekor inkább pozitív csalódás érjen, mint negatív <3

A visszajelzéseitek alapján eddig ez sikerült :)

Ennek ellenére, mivel nagyon sok ruhát kell áznézni, ellenőrizni, előfordulhat, hogy valami elkerüli a figyelmünket.

Ha a leírásban nem jelzett hibát találsz, ne késlekedj felvenni velünk a kapcsolatot és megkeressük a mindenki számára megfelelő megoldást.