Pontgyűjtő számla

HŰSÉGPONTOK

A pontgyűjtés szabálya, működése

A webáruházban történő valamennyi vásárlásod után automatikusan, hűségpontot adunk. Az egyes termékeknél feltüntetjük, hogy mennyi hűségpont jár utánuk.

Csak a megrendelt és kifizetett termékek után jár adott számú hűségpont, akár akciósan, akár teljes áron jutottál hozzá a megrendelt termékhez.

Az alábbi esetekben tehetsz szert pontokra:

  • Minden vásárlásod alkalmával a kosaradban elhelyezett terméknek megfelelően.

Az alábbi esetekben NEM írunk jóvá pontokat egyenlegeden: 

  • Szállítási költség árára
  • A megrendelésedhez automatikusan járó vagy az általad választott ajándékok után

Hogy tudod beváltani a pontokat ?

A Kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat, az e-mail címed megadását követően, azonnal. Amennyiben a Kosár oldalon korábbi vásárlásaid során használt e-mail címed adod meg, azonnal láthatod, hogy mennyi pont áll a rendelkezésedre beváltásra.

A pontokat akár be is tudod osztani, tehát Te tudod megszabni, hogy egy vásárlás során mennyi pontot szeretnél beváltani. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt mennyiségű pontot megadni a mezőben majd kattints a „Pont beváltása” gombra egyszer. A rendszer ezt követően azonnal levonja a kosaradban található termékek összértékéből a pontjaid értékét. A levonást mértékét azonnal látni fogod a kosaradban található terméklista alatt található összesítőben.

Meddig érvényes a pont – avagy meddig tudom gyűjteni a pontjaimat?

A vásárlásoknál járó pontokat a jóváírásuktól számított 45 napig tudod halmozni, gyűjteni és levásárolni. 45 nap után a pontjaid automatikusan elvesznek, így azokat utólag már nem tudod vásárlásodnál felhasználni. Az így elveszett pontokat nem áll módunkban újra jóváírni egyenlegeden. Ezért is fontos, hogy figyelemmel kövesd pontjaid állását.

A pontgyűjtés szabályzatán a módosítás jogát fenntartjuk.
 
Érvényes: 2021. augusztus 01-től visszavonásig.